onsdag 28 maj 2014

Nerräkning..

Man kanske frågar sig..Hur lång tid kan det egentligen ta att hänga ett par tavlor på en vägg? Det har snart gått en vecka och det har jobbats från 08.00 på morgonen till minst 19.00 på kvällen. Konstant! Det är så mycket detaljer som ska fixas. Inte bara ska bilder hänga rakt i ett hus som är skevt som en gammal sko. De ska även märkas upp, dateras, hommageras och belysas.

Turistbyrån slår på stort!
Vidare ska det affischeras på stan, press kontaktas och dörrar döljas med tidsenligt material. Visst! Kommer ni ihåg ölrings-persiennerna, alternativt orienteringsplast-remsorna i kulörta färger? De är inte lätta att få tag på kan jag säja. Toppa sedan med att man kommer på hur skönt det skulle sitta med en 70-tals gitarrförstärkare utan innehåll, lite korrekt vinyl, en engelsk flagga i naturlig storlek, orginalstol från Zebra, ölglas från Pripps, en drickamaskin med pommac och Coca-Cola..osv osv.. Då går dagarma jäkligt fort. Glädjande nog så kommer folk in med dessa grejor utan att man ens behöver åka och hämta! Man blir rörd.
Jerry Williams gamla stärkarlåda!
Sedan är det all planering inför öppningen. De roliga kafferasterna och problemlösar-sittningarna med Ulla och Gunnar och de andra på Bildarkivet. Mycket garvande blir det mellan stressattackerna. Imorgon är det helgdag och vi tar välförtjänt ledigt. Eventuellt...
Tänk Cuba-Cola, Pommac, Trocadero, Fruktsoda...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar