fredag 30 maj 2014

Skruva-Spika-Gaffa


Rena rama Sweden Rock härinne nu. Igår kväll kom Cömpa och Henrik in med Jerry Williams gamla gitarrförstärkar-låda. Den såg ut som den stått i ett vägdike sen hösten 1978. Perfekt för sitt syfte med andra ord. Roligast av allt var när de två ljudteknikerna hamnade framför väggbilden med Sex Pistols. -"Wow! En SB55 med orginal puffskydd! och kolla in de förstärkarna och mic-stativen!"...Typ så lät det från dessa rutinerade herrar. Idag revs innanmätet ut och in monterades en CD-spelare som levererar Pistols-konserten från 1977 på repeat. Gunnar skruvade så att svetten lackade. Nu är nästan allt på plats. Nästan..
Gunnar mekar i Jerkas låda.



Lite senare kom två killar med "vepan" som ska sitta utanpå huset och dra till sig åskådare som flugor till socker. Det var en mäktig syn att se mexitegelvägg på det gamla trävirkeshuset. Det finns inget som går upp mot kontraster.
Mexitegel kontra träfasad...  


Inte nog med detta..Tapetseraren Tomas kom förbi med sin gamla drickamaskin från 70-talet och den blev snart fylld med de tre stora. Cuba-Cola, Trocadero och Champis. Premiären kan kicka igång. Let there be rock!
Läskande gott!
Tre klassiker!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar